Vítěz 1. kola slávistické videosoutěže | SK Slavia Praha
Více

Vítěz 1. kola slávistické videosoutěže

SYNOT TIP ARENA/EDEN – První kolo soutěže o nejslávističtější video zná svého vítěze. Stal se jím Karel Rejšek, který zaslal video s názvem Fanatická radost Ajax. Výherce se může těšit na tričko s hvězdou z mistrovských oslav, které podepsali hráči A-týmu.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – První kolo soutěže o nejslávističtější video zná svého vítěze. Stal se jím Karel Rejšek, který zaslal video s názvem Fanatická radost Ajax. Výherce se může těšit na tričko s hvězdou z mistrovských oslav, které podepsali hráči A-týmu.

Fanoušci mohou svá videa posílat i nadále, budou zařazena do dalších kol.

Natočený materiál by měl mít délku maximálně 30 vteřin. Videa budou prezentována před začátkem domácích zápasů v Synot Tip Areně v Edenu na velkoplošných obrazovkách.

V každém kole vyberou nejlepší video se slávistickou tematikou hráči A-týmu. Uzávěrka každého kola je vždy den před soutěžním domácím zápasem v 18 hodin. Videa zaslaná po tomto termínu budou zařazena do kola následujícího. Výherce každého soutěžního kola dostane podepsané slávistické tričko od hráčů A-týmu.

Videa můžete zasílat v následujícíh formátech: MOV, MPEG, MPG, WMA, (upřednostňujeme AVI a MOV) na e-mail: soutez.video@slavia.cz  nebo na DVD na adresu: Vladivostocká 1460/2, Praha 10, 100 05, nadpis: VIDEO SOUTĚŽ. Nezapomeňte uvést jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail.

V týdnu po posledním kole Gambrinus ligy v této sezoně budou na www.slavia.cz zveřejněna všechna vítězná videa z předchozích soutěžních kol. O celkovém vítězi potom rozhodnou v hlasování fanoušci.

Celkový vítěz soutěže dostane slávistický dres s naflokováním podle svého přání podepsaný hráči A-týmu a slávistické víno.

Slavia si vyhrazuje právo na vyřazení nevhodných videí či videí zaslaných ve špatném formátu. Výherci budou kontaktováni e-mailem. Změna pravidel vyhrazena.

Vítězné video z 1. kola si můžete prohlédnout zde

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články