Ze Strahova odvezlo body Sezimovo Ústí | SK Slavia Praha
Více

Ze Strahova odvezlo body Sezimovo Ústí

STRAHOV - Béčko Slavie prohrálo v neděli dopoledne na Strahově se Sezimovým Ústím 2:3, když snížilo v závěru dvěma brankami, které vstřelili Duranski a Pázler.

STRAHOV - Béčko Slavie prohrálo v neděli dopoledne na Strahově se Sezimovým Ústím 2:3, když snížilo v závěru dvěma brankami, které vstřelili Duranski a Pázler.

V první půli se hrál na Strahově vyrovnaný fotbal, dvě velké šance měl Mareš, ale dvakrát se vytáhl hostující gólman s výbornými zákroky.

Branky padly po přestávce, po standardní situaci propadl míč na malé vápno, odkud ho Martínek poslal do sítě. Hosté v 70. minutě vedli o dvě branky, když Kostečka proměnil penaltu za sražení jednoho ze svých spoluhráčů po závaru před Berkovcovou brankou.

Třetí branku dali znovu hosté, Předota se trefil nádherně z voleje. Slávisté snížili v závěru, Duranski dorazil míč do sítě po akci a přihrávce Palka, trefil se ještě Pázler z penalty.

Béčko Slavie vedl mimořádně trenér A-dorostu František Sluka.

Slavia B - Sezimovo Ústí 2:3 (0:0)
Branky: 90. Duranski, 90. Pázler (pen.) - 48. Martínek, 70. Kostečka (pen.), 83. Předota

Slavia B: Berkovec -Dens, Zieris, Čmovš, Starý - Z. Zahálka, Mikula, Milutinovič (71. Duranski), Mareš (85. Palko) - Vyhnal (63. Zákostelský), Pázler

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články