Na těžkém terénu remíza | SK Slavia Praha
Více

Na těžkém terénu remíza

Na těžkém podmáčeném terénu remizovalo béčko Slavie na Strahově s Českými Budějovicemi 1:1.

 STRAHOV - Na těžkém podmáčeném terénu remizovalo na Strahově v předposledním zápase letošní ČFL naše béčko s rezervou Českých Budějovic 1:1.

V prvním poločase šla Slavia do vedení díky krásné technické střele Novotného, který po Palkově přihrávce vymetl technickou střelou šibenici. Jihočeši vyrovnali ve druhém poločase po několika nevydařených odkopech, které zbrzdil mokrý terén, když Němec zblízka prostřelil Berkovce.

"Celý zápas vydatně pršelo, hrálo se na těžkém terénu, přesto jsme v prvním poločase hráli tak, jak jsme si představovali, chybělo jen proměnit jednu ze čtyř vyložených šancí. Pak jsme dali krásný gól, když Novotný obstřelil obránce," hodnotil první poločas trenér Miroslav Janů.

"Ve druhém poločase jsme měli možnosti rozhodnout druhou brankou, bohužel se tak nestalo. Trochu nám ubývaly síly a byl to už spíš boj. Soupeř po závaru vyrovnal, remíza je pro nás určitě ztrátou," doplnil slávistický kouč.

 

Slavia B - České Budějovice B 1:1 (1:0)

Branky: 35. Novotný - 72. Němec

Slavia B: Berkovec - Mikula, Zieris (83. Balcar), Čmovš, Starý - Novotný, Milutinovič, Klimeš, Hurka (46. Mareš), Palko - Pázler

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články