Slavia představila nové dresy | SK Slavia Praha
Více

Slavia představila nové dresy

Slavia bude v nové sezoně nastupovat v nových dresech v domácích i venkovních zápasech

SYNOT TIP ARENA – V úterý odpoledne představila Slavia nové soupravy domácích a venkovních dresů, ve kterých se již předtím fotbalisté vyfotili. Design dresů představil Team Sales Manager firmy Umbro Radek Sionko.

 

„Domácí dresy vycházejí z bohaté minulosti Slavie, proto jsme zvolili nádech retrostylu. Vrátili jsme se k límečku a ke knoflíčkům, na kterých byly použity slávistické motivy. Použili jsme moderní materiály a technologie. Snažili jsme o identifikaci Slavie v mnoha detailech jako jsou velká hvězda, knoflíček, který je zjednodušeným znakem Slavie, slova Slavia ve spojení s hvězdou, které jsou umístěny uvnitř límce,“ popsal představované dresy Radek Sionko.

 

„Ještě bych upozornil na identifikační trojúhelník na bocích odvětrání, který má popis, že tento dres je domácím dresem Slavie. U trenýrek došlo k jejich prodloužení a dodání nádechu retrostylu, který připomíná Pepiho Bicana, uvidíme, jestli v nich kluci budou střílet jako on. Použili jsme ten samý detail jako je za límcem i na šňůrku stahování, to znamená obrandovali jsme ho slovy Slavia a hvězdou,“ pokračoval zástupce hlavního dodavatele sportovního vybavení.

 

„Také na dres pro venkovní utkání jsme použili sešívaného motivu. Pokusili jsme se ho vybarvit do tmavších barev, což jsou barvy "navy" a tyrkys, a samozřejmě umístili jsme na dres hvězdy. Myslíme si, že  to bude ta správná cesta, kterou jsme se my se Slavií při jeho designu vydali. Věříme, že klukům nové sady přinesou hodně štěstí,“ uzavřel představení dresů Radek Sionko.

 

Nové sady dresů budou slavnostně za přítomnosti našich fotbalistů uvedeny do prodeje před prvním domácím zápasem s Mladou Boleslaví.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články