Slávisté se fotili v nových dresech | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se fotili v nových dresech

Slávisté mají za sebou tradiční předsezonní fotografování. Absolvovali ho v nových dresech Umbro a s logem nového generálního partnera společnosti SYNOT TIP.

SYNOT TIP ARENA – V nových dresech s logem nového generálního partnera společnosti SYNOT TIP  absolovovali slávisté tradiční předsezonní fotografování.

 

„Co budete dělat, když bude pršet,“ zajímal o průběh fotografování brankář Martin Vaniak ještě před dopoledním tréninkem. „Žene se sem totiž průtrž mračen,“ varoval ještě v kabině.

 

Obavy ze změny počasí ale byly zbytečné. Těsně před začátkem už vyrazil Jaroslav Černý jako první na trávník k připraveným lavičkám za slunečného počasí. Fotbalisté se chystali podle přesného plánku, který nachystala zástupkyně ředitele komunikace Soňa Hamalová, která naše fotbalisty pečlivě rozsadila na přichystaná místa. Akci koordinovali oba kluboví fotografové Martin Malý a Jan Malý.

 

„Potřebujeme ještě jedno místo, je tu nějak těsno,“ ozvala se stížnost se z první řady. „To bude tím, že Anssi má velmi široká ramena, budete se muset uskromnit,“ pomohl své kolegyni s rychlou odpovědí Ondřej Zlámal.

 

Slávisté si pak absolvovali tradiční focení hlaviček, které bylo jenom na hřiště. Na šedivé pozadí v ateliérových podmínkách se totiž fotí jenom pro potřeby týmů hrajících v Evropě. Pevně věříme, že před tou příští sezonou už fotbalisté budou potřebovat kompletní sady, nejlépe takové, které jsou vyžadovány pro Ligu mistrů.

 

Popisek fotografie A-týmu SK Slavia Praha

Horní řada zleva: hlavní kustod Jiří Strnad, Tijani Belaid, Jakub Hora, Hocine Ragued, Petr Janda, Jan Hošek, Jan Zákostelský, Josef Kaufman, Petr Mareš, Bassirou Dembélé, Milan Černý, Štěpán Koreš, Martin Hurka, fyzioterapeut Radek Hubinka

 

Prostřední řada zleva: kondiční trenér Jan Netscher, vedoucí mužstva Miroslav Držmíšek, kondiční specialistka Denisa Bohiňáková, Petr Trapp, Benjamin Vomáčka, Jiří Koubský, Jan Hanuš, Roman Valeš, Ondřej Čelůstka, Jaroslav Černý, Peter Grajciar, kustod Roman Slavík, fyzioterapeut Jiří Trenkwitz, lékař Martin Dvořák

 

Dolní řada zleva: Anssi Jaakkola, Karol Kisel, David Hubáček, trenér brankářů Luboš Přibyl, asistent trenéra Michal Petrouš, trenér Karel Jarolím, asistent trenéra Petr Vrabec, Stanislav Vlček, Lukáš Jarolím, Martin Vaniak

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články