Fanklub pořádá zájezd do Ostravy - aktualizováno! | SK Slavia Praha
Více

Fanklub pořádá zájezd do Ostravy - aktualizováno!

Fanklub Slavie pořádá zájezd na utkání druhého kola Gambrinus ligy v Ostravě.

Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd na první venkovní zápas do Ostravy (neděle 25.7. 19:00).

Cena se vstupenkou: 350 Kč pro členy Fanklubu a FO, 550 Kč pro nečleny. Vstupenka v hodnotě 160 Kč je pro všechny účastníky zajištěna.
Sraz: McDonald u Edenu ve 13:00, odjezd po odbavení.

Přihlášky posílejte na email fanklub@slavistickenoviny.cz, případné informace u pana Šubrta na číslo   602 660 488   (spíše pište SMS). V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte, jinak dostanete "žlutou kartu".

Při odbavení všichni účastníci předloží doklad totožnosti, členství ve Fanklubu bude ověřeno dopředu, nebude tedy výslovně nutná kartička. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád, který účastníci v autobuse podepíšou.

Uzávěrka přihlášek je v pátek 23.7. v 16:00!

Aktualizace 19.7.!
Vstupenky mají všichni účastníci zajištěny, ty však budou dle nařízení Ostravy na jméno. Navíc je budeme mít k dispozici předem. Proto je bezpodmínečně nutné se přihlasit nejpozději do konce uzávěrky, poté již nebude pravděpodobné možné přijímat přihlášky.
POZOR, pokud se někdo bude odhlašovat, tak nejpozději do konce uzavření přihlášek. Pokud tak dotyčná osoba učiní později, dostane zákaz na autobusové výjezdy! Pokud by daná osoba dodatečně zaplatila již zaplacený lístek, může s Fanklubem opět cestovat!

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články