Vedení Slavie se sejde s fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Vedení Slavie se sejde s fanoušky

„V nejbližší době se uskuteční jednání zástupců fanklubu Slavie, Odboru přátel, Ultras a dalších fanoušků Slavie s vedením klubu.

K současné situaci ve Slavii vydává klub prostřednictvím ředitele komunikace Ondřeje Zlámala následující informaci:

„V nejbližší době se uskuteční jednání zástupců fanklubu Slavie, Odboru přátel, Ultras a dalších fanoušků Slavie s vedením klubu. Chceme si všechno vyříkat a najít cestu k tomu, abychom znovu všichni společně stáli za Slavií. Je jasné, že současné hádky a rozbroje nás oslabují.

V kontaktu se zástupci Ultras jsme byli už před vyhlášením bojkotu, vzájemné komunikaci jsme se nikdy nebránili. 

Některé záležitosti, které otevřený dopis obsahuje, se už řeší, nebo jsou dokonce dořešeny. Jiná témata jsou samozřejmě složitější a splnění je dlouhodobějšího rázu, ale jsme připraveni se i o nich bavit. Nechceme fanoušky chlácholit planými sliby, ale dohodnout se na konkrétních krocích a řešeních.

V současnosti také pracujeme na zabezpečení cesty našeho fanklubu a dalších příznivců na utkání v Ostravě, kde jsme v minulé sezoně měli velké problémy a naši fanoušci se do ochozů nedostali. Jedná se o prodeji vstupenek v Praze na pokladnách v Edenu,“ uvedl Ondřej Zlámal.

O termínu a místě plánovaného setkání budeme informovat na webových stránkách, kde také najdete bližší informace o prodeji vstupenek na utkání v Ostravě.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články