Vedení Slavie jednalo se zástupci fanoušků | SK Slavia Praha
Více

Vedení Slavie jednalo se zástupci fanoušků

Předseda představenstva Tomáš Rosen, generální ředitel Miroslav Platil a ředitel komunikace Ondřej Zlámal jednali v pátek odpoledne více než tři hodiny se zástupci Odboru přátel, fanklubu a Tribuny Sever...

Předseda představenstva Tomáš Rosen, generální ředitel Miroslav Platil a ředitel komunikace Ondřej Zlámal jednali v pátek odpoledne více než tři hodiny se zástupci Odboru přátel, fanklubu a Tribuny Sever. Hlavním námětem jednání byla témata otevřeného dopisu vedení Slavie, který adresovali zástupci Tribuny Sever. Všichni přítomní dospěli k možným řešením všech sporných bodů. Z jednání bude zveřejněna v příštím týdnu společná zpráva na oficiálních stránkách klubu.

 

Ondřej Zlámal, ředitel komunikace Slavie

Jiří Havlíček, Odbor přátel Slavie

Stanislav Rychtera, fanklub Slavie

Lukáš Vala, Tribuna Sever

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 živě proti Wolfsburgu

27. 7. 2024
Slávistky se postaví od 14:00 německému Wolsburgu. Jakou sestavu vybral trenérský tým Jiřího Vágnera? Utkání sledujte živě.

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Další články