Fanklub pořádá výjezd do Brna | SK Slavia Praha
Více

Fanklub pořádá výjezd do Brna

Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd na venkovní zápas do Brna (pátek 6.8. 17:30).
Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd na venkovní zápas do Brna (pátek 6.8. 17:30).

Cena se vstupenkou: 200 Kč pro členy Fanklubu a FO, 350 Kč pro nečleny. Vstupenka v hodnotě 60 Kč je pro všechny účastníky zajištěna. Kapacita sektoru cca 530 míst.
Sraz: McDonald u Edenu ve 13:30, odjezd po odbavení.
Poznámka: Na stadion chceme dorazit cca půl hodiny před výkopem, jelikož nebudeme nikam vpuštěni. Dřívější sraz je i z důvodu možných komplikací na dálnici D1. Pokud bude cesta probíhat bez problémů, udělá se delší zastávka před Brnem.

Přihlášky posílejte na email fanklub@slavistickenoviny.cz, případné informace u pana Šubrta na čísle 602 660 488 (spíše pište SMS). V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte, jinak dostanete "žlutou kartu".

Při odbavení všichni účastníci předloží doklad totožnosti, členství ve Fanklubu bude ověřeno dopředu, nebude tedy výslovně nutná kartička. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád, který účastníci v autobuse podepíšou.
Uzávěrka přihlášek je ve čtvrte 5.8. v 18:00!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články