Fanklub pořádá výjezd do Brna | SK Slavia Praha
Více

Fanklub pořádá výjezd do Brna

Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd na venkovní zápas do Brna (pátek 6.8. 17:30).
Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd na venkovní zápas do Brna (pátek 6.8. 17:30).

Cena se vstupenkou: 200 Kč pro členy Fanklubu a FO, 350 Kč pro nečleny. Vstupenka v hodnotě 60 Kč je pro všechny účastníky zajištěna. Kapacita sektoru cca 530 míst.
Sraz: McDonald u Edenu ve 13:30, odjezd po odbavení.
Poznámka: Na stadion chceme dorazit cca půl hodiny před výkopem, jelikož nebudeme nikam vpuštěni. Dřívější sraz je i z důvodu možných komplikací na dálnici D1. Pokud bude cesta probíhat bez problémů, udělá se delší zastávka před Brnem.

Přihlášky posílejte na email fanklub@slavistickenoviny.cz, případné informace u pana Šubrta na čísle 602 660 488 (spíše pište SMS). V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte, jinak dostanete "žlutou kartu".

Při odbavení všichni účastníci předloží doklad totožnosti, členství ve Fanklubu bude ověřeno dopředu, nebude tedy výslovně nutná kartička. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád, který účastníci v autobuse podepíšou.
Uzávěrka přihlášek je ve čtvrte 5.8. v 18:00!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články