Vstupenky na Olomouc v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Olomouc v prodeji

Od 150 do 300 korun

SYNOT TIP ARENA/EDEN – U pokladen v Edenu jsou v prodeji vstupenky na ligový zápas Slavie se Sigmou Olomouc. Utkání 7. kola Gambrinus ligy je na programu v Synot Tip Areně v Edenu v pátek 27. srpna. Výkop je v 17:30 hodin.

Ceny vstupenek se pohybují v nejnižší kategorii Z1. Vstupenky tedy pořídíte od 150 do 300 korun. Vstupenky lze také zakoupit prostřednictvím internetového předprodeje na http://www.synottiparena.cz/

V prodeji jsou také vstupenky na zápas 11. kola GL Slavie s Viktorií Plzeň a na zápas 13. kola GL Slavie s Českými Budějovicemi. Ceny vstupenek se také pohybují v kategorii Z1. Termín zápasů bude ještě definitivně stanoven podle volby televizního přenosu. V případě změny zůstávají vstupenky v platnosti.

Vstupenky jsou k dostání u pokladen u železniční trati (u vchodu číslo 4), pokladny jsou otevřeny každý všední den od 9 do 18 hodin. O víkendu (pokud není stanoveno jinak) pouze v ten den, kdy se hraje v Synot Tip Areně domácí zápas SK Slavia Praha nebo případně se na stadionu koná jiná sportovní či kulturní akce.

 

Ceník jednorázových vstupenek najdete zde

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články