Slávistky vyhrály v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

Slávistky vyhrály v Teplicích

Fotbalistky Slavie vyhrály 10. kolo 1. ligy žen v Teplicích 4:0 a bez problémů si připsaly tři body. Dařilo se i juniorkám, které vyhrály stejným rozdílem.
Fotbalistky Slavie vyhrály 10. kolo 1. ligy žen v Teplicích 4:0 a bez problémů si připsaly tři body. Dařilo se i juniorkám, které vyhrály stejným rozdílem.

Slávistky do jarních bojů vykročily úspěšně, když bez problémů porazily svého soupeře a pokračují tak v tradici výher nad Teplicemi v posledních dnech. Od začátku zápasu jsme si vytvořili herní převahu a velice rychle se dostali do vedení po gólu Pěničkové, navíc předtím měla velkou příležitost Voňková. I v dalších minutách jsme se prosazovali, zvýšit skóre mohla Beštová, Pěničková či Voňková. Nakonec se radovala po rohu Králová, když svým důrazem dotlačila míč do branky. Ve zbývajícím čase prvního poločasu jsme soupeře přehrávali, ale do vyložených šancí se moc nedostávali.

Ve druhém poločase hra herně trochu upadla, ale ještě předtím jsme přidali třetí branku díky Voňkové a o výsledku bylo rozhodnuto. Zápas jsme měli pod kontrolou, ale k dalšímu navýšení skóre jsme se těžce propracovávali. Hlavně chyběl pohyb a lepší kombinace, dá se říci, že druhý poločas odpovídal hře ve druhém poločase v Liberci. Teplice se dostaly do jediné šance, ale centr útočící hráčka nevyužila a zároveň byla zraněna naše brankářka, která zbytek zápasu v brance odkulhala. V závěru utkání jsme přeci jenom přidali ještě jednu branku, podruhé se prosadila Voňková.

Záznam online přenosu - zde.

Teplice - Slavia 0:4 (0:2)

Slavia:
Krömrová - Kulichová (61. Tomášková), Králová, Pincová, Benýrová - Holečková (80.Košvancová), Budošová, Pěničková, Beštová B. (61. Nepokojová) - Divišová, Voňková (83. Beštová J.)
Branky:
8. Pěničková, 24. Králová, 50. a 80. Voňková


Juniorka:
Teplice - Slavia 0:4 (0:1)

Slavia: Nguyenová - Toťová, Němečková, Dvořáková, Jášová (52. Dlouhá) - Lébrová, Břížďalová (41. Voňková), Košvancová, Rzycká - Beštová, Ježdíková (41. Žornová)
Branky: 36. Košvancová, 49. a 61. Žornová, 72. Lébrová

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články