Béčko prohrálo o branku v Pardubících, Slavia U19 porazila Plzeň | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo o branku v Pardubících, Slavia U19 porazila Plzeň

Béčko Slavie prohrálo v sobotu dopoledne o branku v Pardubících, domácí rozhodli o svém vítězství v druhém poločase po rohovém kopu...

Béčko Slavie prohrálo v sobotu dopoledne o branku v Pardubících, domácí rozhodli o svém vítězství v druhém poločase po rohovém kopu, kdy se hlavou prosadil na zadní tyči Tischler.

Slávisté tak na jaře podruhé stejným výsledkem o branku svému soupeři podlehli, v první jarním kole to bylo v Edenu s Pískem. V dalším kole přivítají doma Chomutov.

FK Pardubice - Slavia B 1:0 (0:0)

Branka: 51. Tischler

Slavia B: Hanuš - Kindel, Dembélé, Koubský, Palko - Mikula (84. Hájek), Kolařík (67. Kučera), V. Šimeček, Petrák, Gulajev (60. Cousens) - Zákostelský

 

Dorostenci zvítězili v Edenu nad Plzní 

Slavia U19 - Plzeň U19 1:0 (0:0)

Branka: 81. Jan Jílek

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články