Představenstvo Slavie je kompletní, novým členem je Martin Malík | SK Slavia Praha
Více

Představenstvo Slavie je kompletní, novým členem je Martin Malík

Představenstvo SK Slavia Praha – fotbal a.s. má od středy 12. října kompletní složení. Na jeho zasedání byl kooptován stávající obchodní a marketingový ředitel Slavie...

SYNOT TP ARENA/EDEN – Představenstvo SK Slavia Praha – fotbal a.s. má od středy 12. října kompletní složení. Na jeho zasedání byl kooptován stávající obchodní a marketingový ředitel Slavie Ing. Martin Malík.

„Považuji za velkou čest, že mi představenstvo vyslovilo tímto krokem důvěru. Jsem si velmi dobře vědom toho, že je to zároveň velká zodpovědnost vůči klubu i fanouškům. Mohu slíbit, že k novým povinnostem vyplývajícím z postu člena představenstva budu přistupovat se stejným elánem a nasazením jako k mým stávajícím úkolům v obchodním a marketingovém oddělení. Věřím, že moje funkce v představenstvu pomůže posílit pozici klubu v oblasti sponzoringu i budování silné partnerské základny,“ uvedl nový člen představenstva Martin Malík.

Předsedou představenstva Slavie je generální ředitel Miroslav Platil, členy představenstva jsou finanční ředitel Adam Řebíček a marketingový a obchodní ředitel Slavie Martin Malík.

Aktuálně

Výhra s Baníkem. Dva góly Chytila i skvělý Schranz

4. 5. 2024
Slávisti vstoupili do FINÁLE FORTUNA:LIGY suverénním způsobem, před zraky 18 028 diváků porazili v Edenu Baník Ostrava vysoko 5:0. Mojmír Chytil skóroval dvakrát, Václav Jurečka se brankou osamostatnil na čele tabulky střelců. Ivan Schranz ke gólu přidal dvě krásné asistence, soupeř dohrával od 52. minuty o deseti.

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

4. 5. 2024
Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Slávistky upekly 23. mistrovský titul

4. 5. 2024
Fotbalistky Slavie suverénně ovládly další ligovou sezonu a zaslouženě si vychutnávají oslavu třetího mistrovského titulu v řadě. Jejich dominantní výkony jim přinesly úžasnou sérii 23 ligových zápasů bez jediné prohry!

Další články