Desítka podpisů: autogramiáda letních posil ve fanshopu | SK Slavia Praha
Více

Desítka podpisů: autogramiáda letních posil ve fanshopu

PRAHA/EDEN - Devět posil, jeden trenér, desítky fanoušků. Nové akvizice sešívaných se spolu s trenérem Beránkem ve středu po oficiálním týmovém fotografování představily fanouškům. Do slávistického fanshopu jich zavítalo okolo stovky.
Fanouškům se představili hráči, kteří jsou se Slavií již delší dobu, i posily, které se k sešívaným připojily v posledních dnech. Poprvé si tak mohli slávisté zblízka prohlédnout třeba Argentince Alda Baéze, který přichází ze slovenského Trenčína. Kromě něj se podepisovali Vukadin Vukadinovič, Jakub Petr, Martin Latka, Bekim Balaj, Jiří Bílek nebo Milan Černý. Přítomní byli i navrátilci z hostování Jan Mikula a Martin Berkovec. Na vše dohlížel nový trenér A-týmu Miroslav Beránek.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články