Ideální dárek k Vánocům? Jarní permice do Edenu | SK Slavia Praha
Více

Ideální dárek k Vánocům? Jarní permice do Edenu

PRAHA - S koncem podzimní části ligy přichází možnost zakoupit si permanentní vstupenky na jaro 2015. Ty budou v prodeji od středy 19. listopadu, bude tedy možné je koupit i v den posledního podzimního domácího zápasu proti Hradci.
Pokud nemáte pro své blízké dárek k Vánocům, tak od středy 19. listopadu začíná na pokladnách v Edenu prodej půlročních permanentních vstupenek na jaro 2015. Ceny vstupenek v jednotlivých kategoriích jsou 1 490 Kč, 1 290 Kč a 790 Kč. Je na ně možné uplatnit tradiční slevy, ať pro studenty, osoby starší 60 let či držitele karty fanouška od Fortuny.

Permanentky lze od pondělí 24.11. zakoupit pouze na centrále Ticketportalu v ulici Politických vězňů 15, Praha 1. Možná je i předchozí rezervace přes webové stránky Ticketportalu. Předprodej vstupenek v Edenu bude otevřen opět až před jarní části sezony.

               

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články