Slávistky se připravují na Ligu mistryň na Kanárech | SK Slavia Praha
Více

Slávistky se připravují na Ligu mistryň na Kanárech

SAN AUGUSTIN - Slávistky se od soboty připravují na čtvrtfinále Ligy mistryň proti Lyonu na Kanárských ostrovech.
Hned po příletu se děvčata ani nestihla převléct a již šla na první trénink. Po kratší procházce sešívané zamířily na zdejší pláž a první dávky absolvovaly na písku. „Bylo to náročné, ale musíme nabrat kondici. Chceme se co nejlépe připravit na Lyon,” řekla obránkyně Pavla Benýrová. Právě kondiční tréninky v písku mohou slávistkám hodně pomoci a navíc se tak vyhnou nepříjemné části přípravy v zimním počasí v Praze.

V sobotu po tréninku se holky mohly konečně dostat do bazénu, aby ze sebe dostaly únavu. Hlavní příprava ale začala až v neděli. „Poprvé jsme se dostaly na zdejší hřiště, kde jsme absolvovaly tréninkovou jednotku s míčem. Po náročném tréninku jsme relaxovaly v divokých vlnách Atlantického oceánu,” uvedla s úsměvem Benýrová.

Během soustředění na Kanárských ostrovech kromě tréninků na hřišti absolvují fotbalistky fyzickou přípravu v písku, proběhnou speciální tréninky v posilovně a nebude chybět ani potřebná regenerace ve zdejším centru.

V neděli se navíc slávistky měly možnost podívat na Ligu BBVA na utkání UD Las Palmas - Atletico Madrid. Hosté vyhráli 3:0 a dorazilo 28 515 fanoušků. Pro všechny to byl velký zážitek, atmosféra, zvláště v prvním poločase, byla velice pěkná.

Slávistky také čeká přípravné utkání s druholigovým španělským týmem CD Astrachan Santa Lucia ve středu 20.1. od 19:30 místního času.

Sledujte aktuální informace a fotografie z Kanárů na oficiálním Facebooku slávistických žen:

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články