V pátek poslední ligový zápas roku | SK Slavia Praha
Více

V pátek poslední ligový zápas roku

PRAHA/EDEN - V pátek odehraje Slavia poslední ligové utkání v roce 2017, sešívaní v Edenu přivítají Baník Ostrava. Utkání začíná v Edenu v 19:30.
Co čeká od posledního ligového zápasu trenér Jaroslav Šilhavý? „Byť máme ještě pohárové utkání, které je hodně důležité, tak poslední ligový zápas na podzim je neméně důležitý. Potřebujeme bodovat, jednoznačně chceme vyhrát,“ dává jasný cíl trenér.

Trenér varuje před sílou soupeře: „Byť se Baník pohybuje v dolních patrech tabulky, nehraje špatný fotbal. Má nebezpečné hráče, útočníky, hlavně Milan Baroš je velice nebezpečný. Nicméně my se jednoznačně chceme rozloučit s ligovým podzimem vítězstvím," hodnotí soupeře trenér Jaroslav Šilhavý. 

Kdo bude v utkání scházet? K dispozici nebude Dušan Švento a Muris Mešanovič, kteří už ale trénují skoro naplno a měli by být stoprocentně připravení pro zimní přípravu. „Ještě nebude ani Ruslan Rotaň," doplňuje trenér.

Michal Frydrych přišel do Slavie právě z Baníku: „Na zápas s Baníkem se hodně těším, je to pro mě určitě speciální zápas. Věřím, že vyhrajeme, bude skvělá atmosféra. Těším se, že ukončíme tuhle půlku sezony tak, jak se patří, a to je pořádnou výhrou,“ doufá Michal Frydrych.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články