Dovolená končí. Kapitán se během ní oženil | SK Slavia Praha
Více

Dovolená končí. Kapitán se během ní oženil

Hráčům A-týmu pomalu končí dovolená po sezoně 2017/2018. Už v pátek se pustí do přípravy před novou sezonou. A ta bude velmi náročná, protože sešívané čeká minimálně podzim v evropských pohárech a navíc i nadstavbová část domácí ligy.

Slávistům pomalu končí necelé tři týdny dovolené. I když reprezentanti si o tak dlouhém volnu mohli nechat jen zdát. Jak slávisté letos trávili volno mezi sezonami?

Největší krok během dovolené udělal kapitán Milan Škoda, který podepsal snad životní kontrakt. 9. června se totiž oženil se svou dlouholetou partnerkou Terezou. Za celou Slavii novomanželům gratulujeme k důležitému životnímu kroku a přejeme celé rodině všechno nejlepší a co nejvíce společných šťastných chvil. Navíc v úterý oslavil své první narozeniny jejich syn Samuel. Také od nás přidáváme gratulace!

Ostatní slávisté využili čas k tomu, že navštívili rodiny ve svých domovech. Drtivá většina ale volila i dovolenou u moře. A letos to u slávistů jednoznačně vyhrálo Řecko, konkrétně Kréta. Nejzajímavější destinaci navštívil pravděpodobně Mick van Buren, který se rozhodl prozkoumat Kanadu v okolí Vancouveru, nebo Michael Ngadeu, ten si užíval krásy Gabonu. Miroslav Stoch, stejně jako trenér Trpišovský, relaxoval s rodinou v Dubaji.

Sešívaní se k letní přípravě sejdou opět v pátek, kdy jsou na programu silové testy. V sobotu v ranních hodinách odcestuje slávistická výprava na první soustředění do Rakouska.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články