ONLINE: Od 18:30 přípravný zápas proti Austrii Vídeň | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 přípravný zápas proti Austrii Vídeň

Slavii čeká třetí přípravné utkání letošní sezony. Tentokrát poměří své síly s Austrií Vídeň. Utkání můžete sledovat od 18:30 na Slavia TV.

Do hry proti Austrii Vídeň kvůli drobnému zdravotnímu problému stále nemůže zasáhnout Milan Škoda. Pro toto utkání jsou mimo i Tomáš Souček, Lukáš Masopust a Simon Deli.

Od úvodních minut třetího přípravného utkání sezony tak vyběhne na trávník obrana ve složení Tomáš Holeš, Michal Frydrych, David Hovorka a Jaroslav Zelený. Této čtveřici bude krýt záda mladý Jakub Markovič v brance. V roli defenzivních štítů se představí Jakub Hromada společně s Alexem Králem. Nad nimi budou operovat Mick van Buren, Josef Hušbauer a Peter Olayinka. Na hrot se pak postaví nová slávistická posila Júsuf Hilál.

Utkání můžete sledovat od 18:30 živě na Slavia TV.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Živý přenos utkání na Slavia TV:


Sestava: Markovič – Holeš, Frydrych, Hovorka, Zelený – Král, Hromada – van Buren, Hušbauer, Olayinka – Júsuf

Aktuálně

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

O výkonu brankářů, Zimovi i stále čtyřbodové ztrátě

11. 5. 2024
Jindřich Trpišovský s novináři rozebral 311. derby, ve kterém branka nepadla. Hlavní trenér hovořil o výkonech obou brankářů, dlouhé hře v početní výhodě, která ale gól nepřinesla, i vyhlídkách pro zbývající tři kola nadstavby.

Další články