Výhra nad Duisburgem | SK Slavia Praha
Více

Výhra nad Duisburgem

Dva rozdílné poločasy sehráli slávisté v německém Hambornu, kde se střetli s týmem 2. německé Bundesligy, MSV Duisburg. První branku jsme inkasovali ve 21. minutě, kdy Bugerův přímý kop prošel slávistickou...
Dva rozdílné poločasy sehráli slávisté v německém Hambornu, kde se střetli s týmem 2. německé Bundesligy, MSV Duisburg. První branku jsme inkasovali ve 21. minutě, kdy Bugerův přímý kop prošel slávistickou zdí a míč skončil v brance. Na nekvalitním terénu jsme hráli příliš komplikovaně a soupeře výrazněji neohrozili.

Do druhého poločasu poslali trenéři šest čerstvých hráčů a obraz zápasu se podstatně změnil. „Jednou nás ještě podržel brankář Kozáčik, ale jinak jsme měli hru ve své moci. Jsem rád, že na hráčích byla vidět chuť poprat se s nepříznivým stavem a otočit výsledek,“ poznamenal k zápasu Pavel Trávník.

A to se také podařilo. V 73. minutě Adauto vystihl malou domů, zmocnil se míče a do střelou prázdné brány vyrovnal na 1:1. V 82. potom rozehrával Sedláček rohový kop, na který si naskočil Petrouš a hlavou rozhodl o naší výhře. Adamova střela se odrazila od spodní hrany břevna a zapadla k tyči.

Zítra čeká na naše mužstvo trénink a v podvečer přesun do Stuttgartu, kde se v úterý střetneme s účastníkem Ligy mistrů, domácím VfB Stuttgart.

MSV Duisburg - Slavia 1:2 (1:0)
Branka: 21. Bugera - 73. Adauto, 82. Petrouš
Sestava Slavie:
Kozáčik - Kratochvíl (46. L. Došek), Műller, Novotný (46. Petrouš), Sedláček - Tokody, Lukeš, Sláma (46. Mil. Zachariáš), Kalivoda (46.Skácel) -T.Došek (46. Adauto), Fořt (46. Kuka)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články