Hráči na hostování: Dvě branky Petara Musy | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dvě branky Petara Musy

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Sýkora (FK Jablonec): Proti Teplicím odehrál v domácím zápase celých devadesát minut, ve kterých aktivním výkonem pomohl zelenobílým k jednoznačnému vítězství 4:1. Sám se mohl gólově prosadit v 52. minutě, kdy sám postupoval na Grigara, hostujícího gólmana ale nechal vyniknout. Krátce před koncem zápasu si na jeho rohový kop naskočil Doležal, který vstřelil čtvrtý gól Jablonce.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Na hřišti Mladé Boleslavi odehrál mladý útočník skvělý zápas, ve kterém dvěma góly zařídil vítězství Severočechů. První branku vsítil talentovaný Chorvat po půlhodině hry, kdy usměrnil za záda domácího gólmana přízemní centr Mikuly. Tři minuty po začátku druhé půle pak bez problémů uklidil do odkryté brány domácích přihrávku Potočného. Liberec i díky jeho výkonu nakonec zvítězil 3:1.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Proti Mladé Boleslavi odehrál liberijský záložník téměř celý zápas, ve kterém spolehlivým výkonem pomohl hostům ubránit nebezpečnou ofenzivu Středočechů a velkou měrou přispěl k zisku tří cenných bodů.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): Nebezpečný byl rumunský ofenzivní záložník zejména ve druhé půli zápasu na hřišti Mladé Boleslavi. V 64. minutě nejprve zařídil penaltu pro svůj tým, když jej ve vápně domácích fauloval Bucha. O čtvrt hodiny později mohl přidat čtvrtou branku Liberce, svůj pokus ale zamířil pouze do břevna Stejskalovy brány. Pár minut poté vyslal další nebezpečnou ránu, proti které musel boleslavský brankář pohotově zasáhnout.

Jan Kuchta (FC Slovan Liberec): Na hřišti Mladé Boleslavi odehrál mladý útočník čtyři závěrečné minuty, ve kterých se směrem dopředu nestihl výrazněji prosadit, ale pomohl Liberci udržet dvoubrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Zápas na hřišti Sparty se obraně klokanů, za které odehrál zkušený stoper celých devadesát minut, vůbec nevydařil. Hosté poprvé inkasovali už ve čtvrté minutě, kdy ve svém vápně neuhlídali Kozáka, celkem pak v zápase obdrželi čtyři branky a jasně prohráli.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): V domácím zápase proti Vlašimi zlikvidoval talentovaný brankář devět střel, inkasoval jen jednu branku a skvělým výkonem pomohl Vyšehradu k cennému vítězství 2:1 nad Vlašimí.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): Do utkání proti Vlašimi naskočil v samotném závěru utkání a pomohl domácím udržet těsné vedení až do konečného hvizdu.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Na hřišti Třince odehrál mladý záložník celý zápas, ve kterém spolehlivým výkonem pomohl hostům k důležitému vítězství 1:0.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články