ONLINE: Od 21:00 doma proti Leverkusenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 doma proti Leverkusenu

Sešívaní od 21:00 přivítají ve skupinovém utkání Evropské ligy v Edenu německý Bayer Leverkusen. Na beku nastoupí Lukáš Masopust, v útoku Ondřej Lingr

Ve druhém skupinovém utkání Evropské ligy se slávisté utkají doma od 21:00 s německým Bayer 04 Leverkusen

Na rozdíl od úvodního utkání v Izraeli, ve kterém nastoupili v útoku společně Petar Musa a Stanislav Tecl, zaujme proti Leverkusenu místo v útoku Ondřej Lingr. Toho ze stran podporují Tomáš Malínský s Oscarem Dorleym, pod ním pak operuje na pozici desítky Lukáš Provod. Střed zálohy obstarají Tomáš Holeš společně s Petrem Ševčíkem. Pozici pravého beka netradičně obsadí Lukáš Masopust, obrannou čtveřici pak s ním utvoří Ondřej Kúdela, David Zima a Jan Bořil. Za nimi potom nechybí sešívaná gólmanská jednička Ondřej Kolář. 

Kromě Ladislava Takácse není na lavici k dispozici ani Ondřej Karafiát, kterého ze hry vyřadilo zranění kotníku. Jeho místo na lavici zaujme vůbec poprvé v A-týmu sedmnáctiletý Denis Alijagič.

Utkání odvysílá v přímém přenosu ČT Sport, studio startuje v 20:40.

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil – Ševčík, Holeš – Malínský, Provod, Oscar – Lingr
Lavička: Kovář, Stejskal, Hovorka, Stanciu, Olayinka, Tecl, Sima, Kuchta, Traoré, Musa, Alijagič

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články