Sekretář Tottenhamu v Praze | SK Slavia Praha
Více

Sekretář Tottenhamu v Praze

Zástupci Tottenhamu a Slavie jednali v Praze. Z Anglie přicestoval ve čtvrtek sekretář londýnského klubu John Alexander. Během dvoudenní návštěvy se sešel se slávistickým vedením. Oba kluby spadají pod britskou investiční společnost ENIC...
Zástupci Tottenhamu a Slavie jednali v Praze. Z Anglie přicestoval ve čtvrtek sekretář londýnského klubu John Alexander. Během dvoudenní návštěvy se sešel se slávistickým vedením. Oba kluby spadají pod britskou investiční společnost ENIC.

„Hledali jsme způsob spolupráce, ze které by mohly těžit obě strany. Máme-li společného vlastníka, je to naprosto přirozené,“ řekl Alexander. „Získal jsem užitečné informace, budeme je diskutovat s naším vedením. Se Slavií zůstáváme v kontaktu,“ dodal. „Mapovali jsme terén a probírali různé možnosti. Například stáže talentovaných fotbalistů v Česku a Anglii. Řeč přišla i na plánovaný přátelský zápas, předběžně jsme se bavili o letošním létě,“ uvedl ředitel Slavie Vladimír Leška.

Slávisté již zkušenosti ze stáže v Tottenhamu mají, na podzim roku 2001 se do Londýna s trenérem Jiřím Plíškem vydali tehdejší dorostenci Milan Zachariáš, Ivo Táborský, Petr Musil a Jan Knobloch.

Do Prahy o víkendu přiletěl i finanční ředitel společnosti ENIC Matthew Collecott. Účelem jeho návštěvy byl sobotní duel Slavie s Blšany (2:0). „Pana Collecotta zajímal náš úvodní zápas v jarní části sezóny,“ podotkl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články