Slávistky vstoupily do turnaje vítězstvím | SK Slavia Praha
Více

Slávistky vstoupily do turnaje vítězstvím

Úvodní utkání na turnaji Women´s Cup, který se koná na Slovensku, fotbalistkám Slavie vyšlo. Poradily si s domácím Žiarem nad Hronom a zvítězily jasně 4:0. V dalším zápase ve skupině Alma porazila Sofii 5:1...
Úvodní utkání na turnaji Women´s Cup, který se koná na Slovensku, fotbalistkám Slavie vyšlo. Poradily si s domácím Žiarem nad Hronom a zvítězily jasně 4:0. V dalším zápase ve skupině Alma porazila Sofii 5:1.

Vstup do zápasu se nám povedl a v 7. minutě jsme se ujali vedení. Budošová vyslala Chlumeckou. Útočnice našla v pokutovém území přízemním centrem Jeřábkovou a hrající asistentka nadvakrát propasírovala míč do brány. Ve 38. jsme se prosadili znovu. Balón se po centru Hejlové dostal se štěstím až k Ižové, která zblízka prostřelila soupeřovu brankářku. Na 3:0 upravila v poslední minutě prvního poločasu Chlumecká po akci Ižové. Přestože po přestávce domácí celek přidal, gólově neuspěl. Naopak slávistky v 59. po spolupráci Budošové s Chlumeckou uzavřely skóre na konečných 4:0.

„Jsem spokojen s výsledkem. Vidím zde zlepšení, několikrát jsme předvedli kombinaci na jeden dotek. Soupeř odehrál vyrovnanou partii, i když jsme si vypracovali více vyloženějších šancí. V útočné fázi jsme měli navrch,“ uvedl trenér Pavel Hejhal.

Slavia – Žiar nad Hronom 4:0 (3:0)
Branky: 7. Jeřábková, 38. Ižová, 45. a 59. Chlumecká
Sestava Slavie: Taušová – Hreňová – Marková, Šteffanová, Petranová – Hejlová (76. Kaplanová), Pěničková, Budošová, Ižová (67. Holečková) – Chlumecká, Jeřábková (56. Zubková)
ŽK: 18. Hejlová, 54. Pěničková

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články