Slavia se bude připravovat v Praze | SK Slavia Praha
Více

Slavia se bude připravovat v Praze

PRAHA – Slavia se bude až do začátku jarní části sezóny připravovat v Praze. Definitivní rozhodnutí padlo dnes....
PRAHA – Slavia se bude až do začátku jarní části sezóny připravovat v Praze. Definitivní rozhodnutí padlo dnes. „Trenér nakonec zvolil tuto variantu,“ řekl manažer Lubomír Puček. Slávisté, kteří se v úterý předčasně vrátili z Německa, zvažovali i cestu do zahraničí. O víkendu absolvuje tým semifinále poháru Tipsport Cup v Edenu, kde se od 14:00 utká s Brnem. V neděli pak Slavii čeká finále či zápas o umístění.

V následujících dvou týdnech pak červenobílí změří síly s dalšími třemi soupeři, kteří budou upřesněni po víkendu.

K mužstvu se v pátek připojí i obránce Martin Latka, jenž se ve čtvrtek v podvečer vrací ze španělské Malagy, kde ho testoval anglický FC Middlesbrough. Zájem o jeho služby projevil v posledních dnech také další klub Premier League Birmingham City. „Je to otevřené. Jednání dál probíhají,“ podotkl Puček.

Se Slavií nadále trénují i chorvatský zadák Ante Aračič z HNK Zmaj Makarska, maďarský útočník Zoltán Hercegfalvi z Lombard FC a gólman Martin Charvát z Bohemians. „Zatím jsme se nerozhodli. Uvidíme po víkendu,“ uzavřel Lubomír Puček.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články