Šmicer se těší na děkovačky (audio) | SK Slavia Praha
Více

Šmicer se těší na děkovačky (audio)

PRAHA – Čtvrtek 12. července vstoupil do dějin slávistické kopané. Do Slavie se vrátil stříbrný medailista z mistovství Evropy, vítěz Ligy mistrů a držitel řady dalších sportovních úspěchů, český reprezentant Vladimír Šmicer.
PRAHA – Čtvrtek 12. července vstoupil do dějin slávistické kopané. Do Slavie se vrátil stříbrný medailista z mistovství Evropy, vítěz Ligy mistrů a držitel řady dalších sportovních úspěchů, český reprezentant Vladimír Šmicer.

Po podpisu smlouvy si také vzpomněl na slávistické fanoušky. „Máte zajímavou děkovačku, to za nás nebývalo, jsem na to zvědavý,“ usmál se s tím, že se bude muset naučit slova.

„Standa Vlček vás to rád naučí,“ poradil novému útočníkovi Slavie manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal tu nejlepší volbu.

„Kéž by bylo co nejvíce příležitostí k tomu, abychom mohli po utkání s fanoušky oslavovat. Rád bych je pozval do hlediště stadionu, vím, že máme před sebou poslední sezonu na Strahově, ale já tam pamatuji také zápasy, kdy bylo plno,“ zavzpomínal.

Vladimír Šmicer se také chystá na návštěvu Edenu. „Znám to zatím jenom z internetu a z fotografií, určitě tam zajdu hned po návratu z Německa,“ prozradil.

Staronová posila Slavie už má za sebou tři týdny tvrdé letní přípravy. „Poznal jsem atmosféru v mužstvu, líbí se mi tu, Slavia je pro mne to správné řešení,“ řekl žurnalistům a dodal s úsměvem, že pěkně zhubnul. „Mám o tři kila méně,“ smál se.

Také trenér Karel Jarolím samozřejmě uvítal posilu ve svých řadách. „Už jenom jeho přítomnost bude důležitá pro všechny hráče i pro naše fanoušky, kteří nás jistě přijdou povzbudit,“ uvedl trenér s tím, že pro Vladimíra Šmicra má připraveno několik variant míst v sestavě.

„Jakýkoliv post směrem dopředu pro něj nebude problém, aby na něm zahrál dobré zápasy,“ těší se kouč.

Pevně věříme, že se těší také fanoušci, kteří mají možnost si zakoupit permanentku na nový ročník. Ta jim také zajistí přednostní právo na nákup permanentky na nový stadion do Edenu. Bude u toho Vladimír Šmicer, buďme u toho i my!

Poslechněte si hlas - Děkovačky? To za nás nebývalo! 1.09 MB,

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články