Čtvrteční trénink v krásném počasí | SK Slavia Praha
Více

Čtvrteční trénink v krásném počasí

EDEN – Krásné letní počasí zpříjemnilo našim fotbalistům čtvrteční odpolední trénink v Edenu. Na tréninkovém hřišti za stadionem byl druhý v pořadí, první fázi měli slávisté dopoledne.
EDEN – Krásné letní počasí zpříjemnilo našim fotbalistům čtvrteční odpolední trénink v Edenu. Na tréninkovém hřišti za stadionem byl druhý v pořadí, první fázi měli slávisté dopoledne.

Na rozdíl od Strahova jsou slávisté v bezprostředním kontaktu s mládežnickými týmy, takže před úvodní rozcvičkou žáci Slavie obklopili hřiště a svým starším kolegům pěkně nahlas zatleskali za jejich výkon v derby.

I když slávisty nečeká o víkendu žádný zápas, trénovalo se v tradičním ostrém tempu, do hry mezi dvěma týmy se kromě obou asistentů zapojil i trenér Karel Jarolím.

Tento týden není mistrovský tým komplet díky reprezentačním povinnostem, i když to, jak jsme si už zvykli, neznamená absenci českých fotbalistů, ale našich zahraničních opor – chybí Matej Krajčík, Tijani Belaid a také Mickael Tavares. Dušan Švento se musel kvůli nedoléčenému zranění z reprezentačního srazu omluvit.

Dobrou zprávou je také to, že s týmem po dlouhé pauze už trénuje František Dřížďal, naplno se v útoku proháněl i Goce Toleski.

Nejbližší ligové utkání čeká vedoucí tým tabulky příští neděli proti Kladnu.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články