Béčko veze z Varnsdorfu tři body | SK Slavia Praha
Více

Béčko veze z Varnsdorfu tři body

PRAHA - Slávistická juniorka zakončila úspěšnou podzimní část sezony výhrou ve Varnsdorfu 0:1. Tři body zajistil týmu pokutový kop v nastaveném čase, který proměnil kapitán Held.

PRAHA - Slávistická juniorka zakončila úspěšnou podzimní část sezony výhrou ve Varnsdorfu 0:1. Tři body zajistil týmu pokutový kop v nastaveném čase, který proměnil kapitán Held.

 

„Celý týden jsme se připravovali na to, že budeme hrát na umělé trávě, nic nás nepřekvapilo, vyrovnali jsme se s tím dobře,“ začal komentář k utkání trenér Miroslav Janů.

 

„Byli jsme lepším týmem, kombinovali jsme, ale šlo to dobře jen po vápno, což je naše slabina. Měli jsme dost pološancí, do vyložené příležitosti jsme se nedostali,“ pokračoval kouč.

 

„Ve druhé půli jsme měli posledních 20 minut drtivý nápor, chtěli jsme vyhrát, což se nakonec podařilo. Obránce Varnsdorfu nesmyslně fauloval Váchu, penaltu s přehledem proměnil Held,“ popsal vývoj druhé půle.

 

„S podzimem jsem spokojený, dostali jsme se na druhé místo v tabulce. Do přípravy na jarní část sezony půjdeme v klidu, bude se nám dobře pracovat. Hráčům bych chtěl poděkovat za jejich přístup k zápasům,“ zakončil své hodnocení trenér Janů.

 

Utkání se mělo hrát původně 23. listopadu, zápas byl ale z důvodu nezpůsobilosti hrací plochy odložen.

 

Varnsdorf – Slavia 0:1 (0:0)

Branky: 90. Held (pen.)

Varnsdorf: Macháček - Ginzel, Svojtka, Vrabec (88. Macháček), Křemen, Grubhoffer, Havel, Formáček (80. Laušman), Jakobovský, Vaško, R. Mach.

Slavia: Vorel – Kindel, Jan Hošek, Starý, Held – Vácha, Javorek, Šimeček, Milan Černý – Honka (90. Gulajev), Novotný (74. Petr Hošek)

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články