V nominaci na Ústí také Adam Hloušek | SK Slavia Praha
Více

V nominaci na Ústí také Adam Hloušek

V úterý 12. října od 17:30 hodin vstoupí slávisté do 3. kola Ondrášovka Cupu v Synot Tip Areně v Edenu proti FK Ústí nad Labem...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V úterý 12. října od 17:30 hodin vstoupí slávisté do 3. kola Ondrášovka Cupu v Synot Tip Areně v Edenu proti FK Ústí nad Labem. V nominaci na toto utkání bude také uzdravený Adam Hloušek.

„Ještě s Adamem budu mluvit po pondělním předzápasovém tréninku, ale už teď vím, že bude v nominaci na zápas. Stoprocentně půjde na střídačku, je pravděpodobné, že do zápasu zasáhne,“ řekl trenér Michal Petrouš.

„S trenérem jsme na toto téma mluvili už minulý týden, kdy mi naznačil, že bych se mohl v nominaci objevit. Na zápas se moc těším, uvidíme, třeba nezůstanu jenom na lavičce,“ uvedl Adam Hloušek.

„Do všech zbývajících zápasů v podzimní části musíme jít absolutně nadoraz. Také v kabině jsme si všichni řekli, že musíme všechno otočit v náš prospěch, postoupit v poháru a dostat se do středu tabulky,“ burcuje Michal Petrouš své svěřence.

„Základem pro úspěch musí být stoprocentní nasazení, které jsme ukázali v zápase s Plzní, pak se musí výsledek dostavit, takové odhodlání cítím i v atmosféře v kabině,“ dodává slávistický kouč.

Trenérovi se během pauzy zmenšila marodka. V pořádku je také stoper Petr Trapp. Individuálně trénuje pouze Stanislav Vlček a Riste Naumov.

Honza Zákostelský ještě bude tento týden dohánět fyzičku, Josef Kaufman už odehrál zápas za rezervní tým. S otazníkem je ještě start Lukáše Jarolíma, ale také on by měl být na lavičce,“ vypočítává trenér.

Slavia se do třetího kola Ondrášovka Cupu dostala díky vítězství 1:0 v Pardubicích. Soupeř z Ústí nad Labem zvítězil v Přední Kopanině vysoko 5:1.

Na utkání mají majitelé permanentních vstupenek Slavie na novou sezonu vstup zdarma. Postupující z tohoto duelu se ve čtvrtém kole utká s Viktorií Žižkov.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články