Další vysoká výhra slávistek v lize | SK Slavia Praha
Více

Další vysoká výhra slávistek v lize

Slávistické fotbalistky si připsaly další vysokou výhru na venkovním hřišti. Tentokrát porazily Hradec Králové 16:0!

Pár dní před odvetou Ligy mistryň si slávistky pořádně zastřílely. Na hřišti Hradce Králové měly od úvodu převahu, na vedoucí branku si však chvíli počkaly. Až v 18. minutě se střelou podél brankářky prosadila Kožárová. Pak se to rozjelo, hned poté se po přihrávce Kožárové prosadila přesně umístěnou střelou Svitková a po centru Michaely Dubcové si vlastní branku vstřelila Nela Sováková. A hody pokračovaly, skórovala Proffitt, Svitková a Kožárová. Krásný gól padl ve 42. minutě, kdy z rohu vápna vymetla šibenici Svitková.

Druhý poločas měly slávistky nadále velkou převahu a přidaly dalších devět branek. Celkem pětkrát skórovala Svitková, navíc další čtyři branky přidala Kožárová.

Slávistky po čtrnácti dnech opět nadělovaly, po Viktorii Plzeň (0:17) to odnesl Hradec Králové. V lize jedou tedy na vítězné vlně.

„Výsledkově se zápas povedl, před Ligou mistryň jsme si navodily dobrou atmosféru. Mužstvo je odhodlané, více nemám k zápasu co říct. Od teď se soustředíme na čtvrteční zápas, protože je to pro nás výzva, nic není rozhodnutého,“ uvedl trenér Pavel Medynský.

Nyní je na řadě odveta v Lize mistryň, přijďte podpořit naše fotbalistky do Edenu. Výkop je ve čtvrtek 1. 11. od 18:30. Vstupenky jsou za 100,- Kč, děti za 50,- Kč. Permanentkáři mají vstup zdarma. Vstupenky můžete kupovat na www.ticketportal.cz!

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články