Do Belgie v červenobílém! | SK Slavia Praha
Více

Do Belgie v červenobílém!

Velké překvapení čekalo nejen na hřáče při úterním odletu do Belgie. U terminálu 3 Letiště Václava Havla bylo totiž na cestu připraveno letadlo v klubovém designu.

„Vítáme vás na palubě letadla Slavia 1," přivítal kapitán Airbusu slávistickou výpravu na palubě letadla. Letadla, které má nově slávistický branding. Díky spolupráci s ČSA se povedlo na letadle vyobrazit velký slávistický znak společně s nápisem SK Slavia Praha a klubovou hvězdou. Barevně to navíc velmi dobře ladí s prvky společnosti ČSA.

Na hráče navíc v Maastrichtu, který je nedaleko Genku, čekal klubový autobus, který má také také nový slávistický design a poprvé se představil při posledním ligovém duelu v Plzni. Jeho dominantou je velké slávistické logo a každá ze stran autobusu připomíná v náznaku slávistický dres.

Věříme, že jak letadlo, tak hlavně autobus, který můžete vidět na fotografii, bude našemu A-týmu dobře sloužit a potvrdíme, že spolu jsme silnější.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články