Do Belgie v červenobílém! | SK Slavia Praha
Více

Do Belgie v červenobílém!

Velké překvapení čekalo nejen na hřáče při úterním odletu do Belgie. U terminálu 3 Letiště Václava Havla bylo totiž na cestu připraveno letadlo v klubovém designu.

„Vítáme vás na palubě letadla Slavia 1," přivítal kapitán Airbusu slávistickou výpravu na palubě letadla. Letadla, které má nově slávistický branding. Díky spolupráci s ČSA se povedlo na letadle vyobrazit velký slávistický znak společně s nápisem SK Slavia Praha a klubovou hvězdou. Barevně to navíc velmi dobře ladí s prvky společnosti ČSA.

Na hráče navíc v Maastrichtu, který je nedaleko Genku, čekal klubový autobus, který má také také nový slávistický design a poprvé se představil při posledním ligovém duelu v Plzni. Jeho dominantou je velké slávistické logo a každá ze stran autobusu připomíná v náznaku slávistický dres.

Věříme, že jak letadlo, tak hlavně autobus, který můžete vidět na fotografii, bude našemu A-týmu dobře sloužit a potvrdíme, že spolu jsme silnější.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články