INFO PRO FANOUŠKY: Přípravné zápasy na soustředění | SK Slavia Praha
Více

INFO PRO FANOUŠKY: Přípravné zápasy na soustředění

Slavia odjíždí na herní soustředění do rakouského Linsbergu, během kterého ji čekají hned tři zajímavé přípravné zápasy.

Sešívaní odjíždí 28. června v rámci přípravy na novou sezonu na další soustředění. Po kondičním soustředění v Aigenu je tentokrát čeká herní fáze přípravy v rakouském Bad Erlachu, která bude trvat do 6. července. V průběhu soustředění se slavia představí ve třech přípravných duelech. Přečtěte si důležité informace pro fanoušky, kteří se na zápasy chystají.

Slovan Bratislava - Slavia
Kde: Tehelné Pole, Bratislava
Kdy: Neděle 30. června od 18:00
Vstupné: 5 Euro (prodej vstupenek pouze v Edenu)
Jako první vyzve Slavii slovenský mistr Slovan Bratislava v souboji o Pohár Ferdinanda Daučíka. Utkání se odehraje 30. června od 18:00 na bratislavském Tehelném poli.
Vstupenky do sektoru hostí na zbrusu nový stadion budou v prodeji už pouze 28. června na pokladnách v Edenu, jejich cena dělá 5 €/130 Kč. 
Vstupenky na normální tribunu jsou v prodeji online a budou v prodeji i na místě, doporučujeme kupovat do sektorů vedle sektoru hostí, tj. B109-B110.
V případě zájmu slávistických fanoušků, budou na požádání vpuštěni do sektoru hostí.
Na stadion není dovolené vnášet pyrotechniku, zbraně, sklo, a další nedovolené předměty.


Austria Vídeň - Slavia
Kde: Stadion Großpetersdorf (Sportplatzgasse 1, 7503 Großpetersdorf, Austria)
Kdy: Úterý 2. července od 18:30
Vstupné: 10 Euro, děti do 15 let zdarma
O pár dní později, 2. července se sešívaní utkají v 18:30 se čtvrtým celkem minulého ročníku rakouské bundesligy – Austrií Vídeň. Přátelské utkání bude hostit Großpetersdorf a cena vstupenek činí 10 €. Děti do 15 let mají vstup zdarma.


Československý Superpohár: Trnava - Slavia
Kde: Štadion Antona Malatinského, Trnava
Kdy: Sobota 6. července od 18:00
Vstupné: 6 Euro (vstupenky jsou do pátku v prodeji na pokladnách v Edenu, na místě již nebude možné vstupenky do sektoru hostí pořídit)
Sérii přípravných zápasů zakončí slávisté na Slovensku. Po roční odmlce se totiž odehraje Československý Superpohár, ve kterém Slavii vyzve vítěz slovenského poháru z Trnavy. Zápas se bude konat od 18:00 na novém stadionu Antona Malatinského v Trnavě. Pro slávistické fanoušky je vyhrazen sektor s kapacitou 1 800 míst. Všechny vstupenky budou prodávány na jméno, které bude následně kontrolováno i u vstupu na stadion. Cena vstupenky je 6 €/160 Kč.

Všechna utkání budete moci v přímém přenosu sledovat na #SLAVIATV. Duel o Československý Superpohár přinese na obrazovkách ČT Sport.

Zároveň je ve hře ještě jedno přípravné utkání po návratu z rakouského soustředění. Sešívaní se pravděpodobně utkají s Viktorií Žižkov ve středu 9. července. Hrát by se mělo buď na stadionu na Žižkově, nebo na Střížkově. O detailech tohoto zápasu budeme informovat v příštím týdnu.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články