Informace o venkovním zápase s APOELEM | SK Slavia Praha
Více

Informace o venkovním zápase s APOELEM

PRAHA – Slavia v prvním utkání play-off Ligy mistrů letí na Kypr k duelu s APOELem FC. Klub ve spolupráci s cestovní kanceláří Invia pořádá letecký zájezd s týmem. Vstupenky na zápas budou od pátku do neděle v prodeji v Edenu.

Vstupenky na utkání

Sektor hostů je umístěný na severní tribuně v sektorech 210, 211, 212 a 115 a 116. Celková kapacita je 1 200 míst. Cena vstupenky je 15 euro, v přepočtu 400 korun. Každý fanoušek, který si lístek koupí, uvede své jméno a kontaktní telefon během svého pobytu na Kypru. Počet vstupenek k prodeji jedné osobě není limitován.

Vstupenky budou v prodeji v pátek 11. srpna na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 od 10 do 16:30 a poté opět po skončení utkání s Jihlavou. Lístky je možné platit pouze v hotovosti.

V
sobotu 12. srpna a v neděli 13. srpna se budou vstupenky prodávat ve fanshopu v Edenu během otevírací doby 10 – 17 hodin. I ve fanshopu je možné platit lístky pouze v hotovosti.

Pokud si lístky nemůžete koupit v Praze, kontaktujte nás na emailu jana.kaufnerova@slavia.cz, po individuální domluvě bude možný prodej lístků v Nikósii. 

Upozorňujeme, že na pokladnách stadionu APOELu nebudou vstupenky do sektoru hostů v prodeji.

Letecký zájezd s klubem

Slavia nabízí fanouškům možnost cestovat letadlem s týmem. Zájezd pro klub pořádá cestovní kancelář Invia a přihlašování fanoušků bude probíhat výhradně přes web Invie a přes pobočky Invie do pátku 11. srpna 12:00.

Odlet je v pondělí 14. srpna v 11 hodin z Ruzyně, předpokládaný odlet z Kypru ve středu 16. srpna v 11 hodin tamějšího času. 

Cena zájezdu je 12 990 korun při ubytování ve dvoulůžkovém pokoji (příplatek 1 750 korun za jednolůžkový pokoj anebo v případě konečného neobsazení pokoje druhou osobou). V ceně je letenka včetně tax a poplatků, ubytování v tříhvězdičkovém hotelu Classic v Nikósii se snídaní, veškeré transfery na hotel, zápas a letiště. V ceně je i vstupenka na utkání, kdy si při koupi zájezdu zvolte variantu, zda si přejete lístek na hlavní tribunu nebo do kotle.

Do řecké části Kypru, kde budou fanoušci ubytovaní a kde se bude hrát utkání, lze cestovat na platný občanský průkaz. Vzhledem k situaci doporučujeme vzít si s sebou cestovní pas. Vstup do turecké části Nikósie je pouze na cestovní pas, ale fanouškům vstup důrazně nedoporučujeme.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články