Informace pro fanoušky do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Liberce

První zápas nové nedstavbové části FORTUNA:LIGY nás zavede do Liberce. Zápas se bude hrát 4. května od 20:00. Více informací v článku.

Přinášíme finální informace k výjezdu do Liberce.

Výjezd fanouškovských organizací

Hráči se rozhodli náklady na dopravu fanouškovských autobusů uhradit. Všichni fanoušci, kteří se dosud přihlásili a ti, kteří se teprve přihlásí tak pojedou autobusy zdarma, musí si jen koupit vstupenku na utkání. Autobusy Tribuny Sever i Fanklubu jsou plné.

Autobusy budou parkovat nakonec přímo u sektoru hostí. 

Prodej vstupenek

Pro fanoušky Slavie bude tentokrát k dispozici celá západní tribuna, na kterou se vejde 2000 fanoušků! Tento sektor je určen pouze pro fanoušky Slavie a doporučujeme koupi lístků právě do tohoto sektoru. 

Na pokladnách u cyklostezky za západní tribunou budou od 18:00 v prodeji zbývajících cca 200 vstupenek. V prodeji budou do vyprodání nebo do začátku zápasu.

Před zápasem v Liberci

Upozorňujeme fanoušky, že v Liberci je zákaz konzumace alkoholu na veřejných prostranstvích, s výjimkou restauračních zahrádek. Zakázaná je také pyrotechnika, nejen na stadionu, ale i ve městě samotném. 

Oficiální pochod fanoušků tentokrát nebude, přesunout se tak na stadion musíte po vlastní ose.

Parkování v Liberci

Pokud pojedete rovnou na stadion, využijte parkoviště u cyklostezky za západní tribunou.Přijeďte co nejdříve, kapacita parkoviště je omezena. Po naplnění kapacity tohoto parkoviště je možné parkovat v přilehlých ulicích na volných místech anebo využít parkovací plochy před prodejnami Kaufland, Penny, OBI a Lidl v Pavlovicích. Od tohoto parkoviště je vzdálenost na stadion zhruba kilometr, nejlepší cesta je ulicí Norská, kterou se dostanete až na parkoviště před západní tribunou.

Příchod na stadion

Na západní tribunu i do sektoru vlajkonoši hosté je příchod po cyklostezce od ulice Sokolská. Od hlavního vchodu z ulice Na Hradbách (směrem od Dopravního hřiště) se na západní tribunu nedostanete a budete muset obcházet celý stadion. Po zápase budou fanoušci Slavie ze západní tribuny vypouštěni jen zpět směrem na cyklostezku k ulici Sokolská.

Vzhledem k bezpečnostním opatřením doporučujeme všem fanouškům, aby na stadion přišli co nejdřív. Brány otevírají v 18:30, buďte u stadionu brzo, ať bez problému zaparkujete a dostanete se do hlediště včas.

Fanoušci Slavie, kteří budou mít vstupenky na západní tribunu a do sektoru vlajkonoši hosté, mohou jít jak vstupem č. 7, tak i vstupem č. 8.

Bezpečnostní kontroly

U vstupu do sektoru budou prováděny důkladné kontroly na požití alkoholu, návykových látek a vnášení pyrotechniky. Zapálení pyrotechniky v hledišti bude domácím klubem přísně postihováno dle nášvtěvního řádu.

Do hlediště je zakázáno vnášet jídlo, nápoje, pyrotechniku, zbraně, drogy, jakékoliv skleněné, kovové keramické či dřevěné nádoby, vlajkové tyče, spreje, parfémy, alkoholické nápoje, zapalovače, lepenky, elektronické cigarety, batohy, deštníky, profesionální kamery a fotoaparáty. U vstupu však bude úschovna, kde se vše můžete odložit.

Osoby, které nějakým způsobem poruší platný Návštěvní řád FC Slovan Liberec, nebudou vpuštěny na stadion nebo budou případně vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články