Mládežnické týmy oceněny za české tituly | SK Slavia Praha
Více

Mládežnické týmy oceněny za české tituly

O poločasové přestávce utkání Evropské ligy proti Bordeaux byly na hrací ploše oceněny mládežnické týmy U17, U15 a U14.

Všechny tyto tři týmy se v uplynulé sezoně 2017/2018 staly mistry České republiky.

Tým U17 tvořený hráči ročníku narození 2001 zvítězil v Celostátní dorostenecké lize U17 s náskokem deseti bodů na druhou Spartu. Tým pod vedením trenéra Milana Titěry pak zvítězil také v československém finále, když porazil vítěze slovenské ligy MŠK Žilina.

Také celek U15 zvládl s přehledem svou základní část. Českou ligu žáků U15 suverénně ovládl, před druhou Spartou byli sešívaní o jedenáct bodů! Svěřenci trenéra Roberta Barboríka ani jednou neprohráli a úspěšně zvládli také republikové finále, ve kterém na penalty porazili Baník Ostrava.

Třetím mistrem republiky se stal výběr U14 pod vedením Marka Jarolíma. Na čele České ligy žáků U14 měli sešívaní náskok sedmnáct bodů. Jasnou záležitostí bylo také republikového finále, ve kterém Slavia deklasovala Baní Ostrava 5:0!

Své soutěže ovládly také týmy U18 a U16, v jejich kategoriích se ale republikové finále nehraje.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články