Na 303. derby v dresech! | SK Slavia Praha
Více

Na 303. derby v dresech!

Slávisté se se stříbrnou sezonou 2021/22 rozloučí 303. derby proti Spartě. Přijďte v dresu! Pokud dres nemáte, pořiďte si ho ve fanshopu za zvýhodněnou cenu!

Brány Edenu se v neděli otevřou v 15:30, k zápasu bude připravený bohatý doprovodný program. Před zápasem si ve fanzóně můžete zasoutěžit na FORTUNA Střelnici. O poločase můžete zatleskat slávistkám, které v sobotu oslavily titul. Utkání je vyprodané, tak přijďte včas, abyste se vyhnuli frontám.

„Těšíme se na fanoušky. Doufám, že se hezky rozloučíme se sezonou. Nebyla to žádná tragédie, to jsou jiné věci na světě. Jednou se i na tuhle sezonu bude vzpomínat. Jeden soupeř byl prostě v lize letos lepší. Věřím, že klukům přijde za sezonu poděkovat celý stadion,“ těší se na velkou návštěvu asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Na utkání přijďte v dresu, pokud dres nemáte, fanshop má pro vás připravenou speciální akci na dresy, která platí pouze v neděli. Replika dresu bude ve Fanshopu k dostání za akční cenu 1499 Kč.

Pokud jste permanentkář a nemůžete slávisty na utkání podpořit, uvolněte své místo do opětovného prodeje. Podrobný návod na odhlášení najdete zde.

Zároveň žádáme fanoušky, aby se vyvarovali jakéhokoliv nezodpovědného chování, které by mohlo vést k potrestání klubu uzavřením části stadion pro další zápasy.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články