ONLINE: Od 14:00 generálka proti Baníku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:00 generálka proti Baníku

Sešívaní hrají poslední přípravný zápas před startem jarní části FORTUNA:LIGY, v Edenu od 14:00 hostí Baník Ostrava. Utkání můžete sledovat na O2 TV.

Pro generálku na ligu dal trenér Jindřich Trpišovský důvěru stoperské dvojici Ousou - Kačaraba, v brance je Aleš Mandous. Na pravé straně nastupuje Alexander Bah za Ondřejem Lingrem. Levý kraj obrany má na starosti Srdjan Plavšić, společně s ním na levé straně hraje Ivan Schranz.

Do středu zálohy se vrací Petr Ševčík, který nastupuje po boku Tomáše Holeše. Na hrotu před Madsem Emilem Madsenem začíná Michael Krmenčík, který se na soustředění v Portugalsku trefil ve všech tréninkových zápasech.

Na lavičce jsou připraveny posily Yira Sor i Maksym Talovjerov. Z mládežníků může kromě Daniela Samka do utkání naskočit i křídelník Denis Višinský nebo stoper Filip Prebsl. Po podzimním zranění je připravený i Stanislav Tecl.

Nicolae Stanciu není v nominaci, jedná se o jeho přestupu do zahraničí. O situaci budeme dále informovat.

Kvůli zranění chybí Jan Bořil. K zápasu ještě nejsou připraveni David Hovorka a Lukáš Provod. Lukáš Masopust má lehké zranění, trenéři nechtějí jeho startem nic riskovat. Stejně tak jako u Ondřeje Koláře, který kvůli drobnému problému vynechal i poslední tréninkový zapas v Portugalsku. Peter Olayinka se dnes vrací do Prahy po Africkém poháru národů a následně se připojí k týmu. 

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články