ONLINE: Od 17:00 na Bohemians, v základu Musa | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 na Bohemians, v základu Musa

Jarní soutěžní část započnou sešívaní na hřišti Bohemians, kde je od 17:00 čeká po zimní přestávce 21. kolo FORTUNA:LIGY.

Sešívaní začínají jarní část FORTUNA:LIGY 2019/20 v Ďolíčku, kde se v rámci vršovického derby utkajíí od 17:00 s Bohemians. Ve 21. kole se trenér Jindřich Trpišovský nemůže spolehnout kromě Davida Hovorky i na služby Laca Takácse, který si ze soustředění přinesl zdravotní problém. Důvodem k optimismu je naopak ale uzdravení Nicolaeho Stancia a Ibrahima Traorého. Poslední jmenovaný začíná utkání v základní sestavě, Nico je pak na lavičce náhradníků. Na ni společně s ním usednou tři zimní posily sešívaného celku Mohamed Tijani, David Zima a Patrik Hellebrand.

Soutěžní debut ve slávistickém dresu si po hostování a skvělých výkonech na soustředění odbude mladý chorvatský útočník Petar Musa. Utkání je zároveň ale netradiční i pro dalšího muže, a to Lukáše Provoda, který naskočí do zápasu na postup defenzivního záložníka.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná v 16:30.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Michal Frydrych, Ondřej Kúdela, Jan Bořil – Petr Ševčík, Lukáš Provod – Lukáš Masopust, Ibrahim Traoré, Peter Olayinka – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Tomáš Holeš, Mohamed Tijani, David Zima, Nicolae Stanciu, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Ďolíčku, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články