ONLINE: Od 19:00 o Evropskou ligu proti Legii | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 o Evropskou ligu proti Legii

Od 19:00 hostí sešívaní v Edenu polského šampiona Legii Varšava. Pro úvodní duel play off Evropské ligy vyběhne na hrotu útoku Ivan Schranz.

Oproti odvetě s Ferencvárosem udělal Jindřich Trpišovský jednu změnu v obraně, ve stoperské dvojici vedle Tomáše Holeše nastupuje David Zima. Ve středu zálohy bude po boku Jakuba Hromady a Nicolae Stancia hrát Ibrahim Traoré. Pozici křídel zastávají Lukáš Masopust s Abdallahem Simou, kteří budou podporovat Ivana Schranze.

Na lavičku se po zranění vrací kapitán Jan Bořil. Na lavičce ještě není Michael Krmenčík a Ondřej Kúdela, který ale už bude připravený pro odvetu ve Varšavě.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články