Slavia vydává knihu TOTÁLN! SEZONA! | SK Slavia Praha
Více

Slavia vydává knihu TOTÁLN! SEZONA!

Slávistická TOTÁLN! SEZONA se po filmovém zpracování dočkala i své knižní podoby. Knihu si můžete pořídit už od pondělí 27. dubna.

Po velkém úspěchu dokumentárního seriálu TOTÁLN! SEZONA, který zachytil cestu Slavie za doublem a postup do Ligy mistrů, si můžete fenomenální sezonu 2018/2019 a podzim 2019 v Lize mistrů a Fortuna:lize připomenout i v nově vydané knize Totální sezona. Autorem textů je Pavel Bednář s kolektivem kolegů, jedinečné doprovodné fotografie pořídili dlouholetý klubový fotograf Martin Malý, Jan Malý a Petr Končal.

Na 321 stranách můžete v 17 kapitolách znovu prožít jednotlivé části ročníku 2018/2019, který vyvrcholil ziskem titulu i MOL Cupu. A přirozeným pokračováním unikátní sezony, kterou klub nezažil 77 let, je letní postup do základní skupiny Ligy mistrů, ve které se Slavia se ctí utkala se třemi slavnými evropskými velkokluby. 

Stejně tak publikace zachycuje i boj na domácí scéně, v rámci kterého si Slavia vytvořila během podzimu náskok 16 bodů na čele tabulky. Texty doplňuje šest původních rozhovorů s důležitými hráči tohoto příběhu – Jaroslavem Tvrdíkem, Tomášem Syrovátkou, Jindřichem Trpišovským, Tomášem Součkem, Janem Bořilem a Simonem Delim. V knize naleznete i zajímavé týmové a individuální statistiky jak z Fortuna:ligy a Evropské ligy ze sezony 2018/2019, tak i z Ligy mistrů z podzimu 2019.

Kniha Totální sezona bude v prodeji od pondělí 27. dubna na eshopu knihkupectví Dobrovskýeshopu Sportisimaeshopu oficiálního fanshopu Slavie. Prodejní cena bude 495 korun. Sledujte náš web a sociální sítě, knihu budete moct knihu vyhrát v soutěžích.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články