Trenérem juniorky bude Daniel Šmejkal | SK Slavia Praha
Více

Trenérem juniorky bude Daniel Šmejkal

PRAHA/EDEN - Trenérem juniorky Slavie bude dosavadní trenér nejstaršího dorostu Slavie Daniel Šmejkal. Ve funkci vystřídá Milana Titěru, který na lavičce juniorů dokončil sezónu po odchodu Michala Petrouše k A týmu.
„Budeme pokračovat v práci a v trendu, který jsme ve Slavii s kolegy nastavili, to znamená vychovávat a připravovat hráče pro A-tým. S Michalem Petroušem jsme byli ohledně hráčů v každodenním kontaktu,“ uvedl novopečený trenér juniorky Slavie Daniel Šmejkal.

Kompletní složení realizačního týmu juniorky bude dořešeno v nejbližších dnech stejně jako jméno nového trenéra týmu U19. Juniorka Slavie začne letní přípravu v pondělí 1. července. 

Daniel Šmejkal působil v uplynulé sezóně na lavičce Slavie U19, která do poslední chvíle bojovala o titul a nakonec skončila na druhém místě. V juniorce tak povede řadu svých svěřenců z uplynulé sezony. „Do juniorky se posune se většina hráčů ročníku 1994 a během přípravného období se rozhodne, kteří hráči se prosadí do základního kádru," přiblížil nový trenér juniorky proces přechodu hráčů z dorosteneckých týmů.

Daniel Šmejkal se narodil 28. srpna 1970 v Plzni, kde také začínal s fotbalem. Ve Slavii hrál v letech 1994-1996, nastoupil ke 111 zápasům, z toho 59 ligovým, je držitelem mistrovského titulu z roku 1996. Dva roky působil v Německu v dresu Norimberku a Uerdingenu. Desetkrát si zahrál i za českou reprezentaci, na svém kontě má v "nároďáku" tři branky. Jako trenér vedl v letech 2006-2007 slávistický A i B dorost, v letech 2007-2008 pak B tým. Do Slavie se vrátil k A-dorostu na začátku roku 2011 poté, co působil jako asistent trenéra v tehdy prvoligových Bohemians Praha a druholigové Jihlavě.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články