Vstupenky na Ligu mistryň v prodeji: Permanentkáři zdarma | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Ligu mistryň v prodeji: Permanentkáři zdarma

PRAHA – Přijďte podpořit slávistické ženy v odvetě Ligy mistryň proti Apollonu Limassol a vašimi hlasivkami jim pomoct probojovat se do osmifinále této prestižní soutěže. Permanentkáři mají vstup na zápas zdarma.
Utkání se hraje v Edenu ve středu 12. října od 18:30. Vstupné 100 korun je jednotné pro dospělé, seniory, studenty, členy Fanklubu a Odboru přátel. Pro děti, držitele průkazu ZTP/TP a vozíčkáře je vstupné 50 Kč. Držitelé permanentní vstupenky mají vstup na zápas zdarma. Pokud ještě nemáte permanentku, využijte aktuální výhodné nabídky permanentek na zbývající zápasy podzimní a jarní části ligy.

Vstupenky jsou ke koupi v internetovém prodeji Ticketportalu, pokladny předprodeje v Edenu u vstupu č. 4 budou otevřeny v den zápasu od 13 hodin a pokladny u vstupu č. 2 od 17 hodin.

Na utkání bude otevřena pouze spodní část západní tribuny a Tribuna Sever a vstup č. 1. Majitelé permanentek z východu a jihu samozřejmě mohou využít místa na západní a severní tribuně.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články