Report ze zápasu FK Slavoj Vyšehrad vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Slavoj Vyšehrad vs. SK Slavia Praha"

0:2
(0:1)
přát., 19. 1. 2019
přát., 19. 1. 2019
FK Slavoj Vyšehrad - SK Slavia Praha

Hned další den čekal na juniory zápas na umělé trávě na Vyšehradě, kde se sešívaní utkali s místním Slavojem. Ten je po podzimní části ČFL na třetím místě tabulky.

Juniorka vstoupila do utkání skvěle a hned po pár minutách hry šli do vedení zásluhou trefy Adama Petráka. Domácí v prvním poločase v největší šanci trefili tyč.

V 63. minutě dokázal Michael Azilinon zvýšit na 2:0 pro Slavii. V závěru utkání mohl přidat třetí trefu Marko Alvir, jeho hlavičku ale zastavila tyč.

Výhru nad Vyšehradem shrnul Martin Hyský: „Také druhý zápas proti Vyšehradu pro nás byl velmi těžký. Soupeř hraje o postup, je na horních příčkách ČFL. My jsme navíc hráli druhý zápas ani ne po 22 hodinách, takže nebyla prakticky žádná možnost regenerace. Do utkání bylo připravených 14 hráčů. Začali jsme skvěle, hned v první minutě jsme po pěkné akci dali gól, pak jsme měli další šance, do desáté minuty to mohlo být 3:0. Příležitosti jsme ale neproměnili a hra se trochu vyrovnala, začaly nám docházet síly. Výborně nám zachytal brankář Denis Radimský, který nás několikrát podržel. My jsme pak v závěru utkání hru kontrolovali a přidali druhý gól,“ popsal průběh utkání trenér juniorky.

FK Slavoj Vyšehrad - Slavia Praha U21 0:2 (0:1)
Branky: Petrák, Azilinon
Sestava: Radimský - Janoušek, Krupička, Mach, Havránek - Petrák, Macháček - Šilhan, Vaněk, Nabiyev - Azilinon
Střídali: Bejbl, Sintean, Alvir

0:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Janoušek, Krupička, Mach, Havránek - Petrák, Macháček - Šilhan, Vaněk, Nabiyev - Azilinon
Střídali: Bejbl, Sintean, Alvir, Trapanovski

Detaily utkání

Branky
Azilinon, Petrák

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články