Béčko remizovalo 3:3 ve Voticích | SK Slavia Praha
Více

Béčko remizovalo 3:3 ve Voticích

Slávistická rezerva přivezla z Votic bod za remízu 3:3. Červenobílí po poločase vedli o tři branky, když se trefili Červenka, Prošek a Milutinovič, po přestávce už ale do sítě mířili jen domácí.

Slávistická rezerva přivezla z Votic bod za remízu 3:3. Červenobílí po poločase vedli o tři branky, když se trefili Červenka, Prošek a Milutinovič, po přestávce už ale do sítě mířili jen domácí.

Skóre se otevřelo v 16. minutě, kdy si Červenka zaběhl za obranu, tělem si odstavil obránce a poslal míč do sítě poprvé.  Druhým slávistickým střelcem byl Prošek, který se díky důrazu dostal k míči, který směroval do náručí brankáře a uklidil ho do branky. Dvě branky pak orámovaly poločasovou přestávku - na konci prvního dějství pálil Milutinovič, který si zatáhl míč ze třiceti metrů k vápnu a napálil jej křižnou střelou za záda domácího gólmana.

Po přestávce se prosadil domácí Pilík, slávisté znervózněli a chyběl dostatečný důraz a mezihra. Votice získaly bod díky standardní situaci a zaváhání hostující obrany, když konečný výsledek stanovil sedm minut před koncem Veselý. V závěru musel vystřídat zraněný brankář Měsíček.

„První poločas byl z naší strany výborný, až na některé detaily jsme hráli proti nepříjemnému soupeři dobře a vypracovali si tříbrankový náskok. Po přestávce jsme hned inkasovali gól a na našich hráčích se projevila nervozita, chyběl nám důraz, domácí hráči po standardce a nedorozumění v naší obraně vyrovnali,“ uvedl pro náš web trenér Petr Vrabec.

Votice – Slavia B 3:3 (0:3)

Branky: 16. Červenka, 22. Prošek, 45. Milutinovič – 46. Pilík, 73. Andrejevič, 83. Veselý

Slavia B: Měsíček (85. Malina) – Dostál, Brůžek, Vodrhánek, Sudek – Prošek (77. Mikula), Milutinovič, Čepelák, Tusjak – Červenka (82. Duranski), Voráček

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články