Trenér: Sparta trestala naše zaváhání | SK Slavia Praha
Více

Trenér: Sparta trestala naše zaváhání

Sparta bezesporu ukázala, jakou má sílu. Ale myslím, že v úvodu tahala za kratší konec, alespoň prvních dvacet minut,“ hodnotil trenér Michal Petrouš start pondělního zápasu se Spartou.

„Sparta bezesporu ukázala, jakou má sílu. Ale myslím, že v úvodu tahala za kratší konec, alespoň prvních dvacet minut,“ hodnotil trenér Michal Petrouš start pondělního zápasu se Spartou.


„Dokázali ale potrestat naše dvě zaváhání a druhý poločas pak rozhodl třetí gól. Potom už byl zápas exhibice. Dohrávali jsme bez většího odporu a bez toho, abychom ohrozili branku soupeře,“ dodal Petrouš.


„Přijeli jsme s tím, že Spartu chceme potrápit a utnout tu její sérii. To se nepodařilo, ale musíme jet dál. Předvedli jsme hezký úvod, my hráče nabádáme, aby se nenechali rozhodit, aby vždycky hráli dál. V těch klukách to je, ale mužstvo pak rozhodí jedna chybička,“ povzdychl si trenér Petrouš.




Hašek: Prohrou bychom devalvovali naši sérii


Výchozí pozice před utkáním byla taková, že my měli sedm vítězných zápasů v řadě a suverénně jsme vedli ligu. Slavia měla šest bodů a velké problémy v úvodu sezony,“ uvedl své hodnocení trenér Sparty Martin Hašek.


Kdyby tu Slavia uspěla, vymazala by svoje neúspěchy, kdybychom my prohráli, zdevalvovali bychom všech sedm vítězství v lize. Chtěli jsme do zápasu vstoupit agresivně, se stejným nasazením jako na jaře. To se nám nedařilo, začali jsme vlažně, nechali soupeře kombinovat, chybovali jsme. Z hráčů Slavie bylo na začátku cítit, že si opravdu věří, že to nebyla planá slova. Kdybychom jejich odpor nezlomili v první půli, měli bychom velké problémy,“ pokračoval Hašek.


Do tempa jsme se dostali postupně, ale nakonec jsme naše zlepšení korunovali dvěma góly. Situace se tím uklidnila a mohli jsme ve druhé půli upravit naší organizaci,“ zakončil Martin Hašek.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články