Zranění Ondřeje Petráka není vážné, problémy s ramenem má Vitali Trubila | SK Slavia Praha
Více

Zranění Ondřeje Petráka není vážné, problémy s ramenem má Vitali Trubila

Zranění Ondřeje Petráka a Vitaliho Trubily nejsou vážná. Běloruského reprezentanta nepustily do zápasu se Žižkovem dlouhotrvající problémy s ramenem, Ondra Petrák odstoupil kvůli střetu s Davidem Kalivodou.

SYNOT TIP ARENA / EDEN - Zranění Ondřeje Petráka a Vitaliho Trubily nejsou vážná. Běloruského reprezentanta nepustily do zápasu se Žižkovem dlouhotrvající problémy s ramenem, Ondra Petrák odstoupil kvůli střetu s Davidem Kalivodou.


Vitali Trubila měl problém s ramenem delší dobu. „Trvalo to už asi měsíc, do zápasu se Žižkovem už jsem nastoupit nemohl, protože bych si nebyl jistý v soubojích, potřeboval jsem klidový režim," uvedl pro náš web Vitali Trubila. Ve čtvrtek se běloruský fotbalista zapojil do tréninku s týmem. Další dny ukážou, jestli bude Trubila připraven na nedělní zápas s Českými Budějovicemi.


Stav Ondřeje Petráka po střetu s Davidem Kalivodou z utkání se Žižkovem není vážný. „Jsem v pohodě, neměl jsem žádný otřes mozku. Samozřejmě mě ještě druhý den bolela hlava. Naštěstí se rána ani nemusela šít," objasnil situaci Ondřej Petrák. „Bohužel mám ještě ke všemu pošramocený kotník, ale do nedělního zápasu bych snad měl být připraven," pokračoval Petrák, který ve čtvrtek trénoval individuálně s míčem. 

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články