Salašovič, Fotr a Pecháček v mládežnických reprezentacích | SK Slavia Praha
Více

Salašovič, Fotr a Pecháček v mládežnických reprezentacích

Slávisté Oskar Fotr a Michal Pecháček jsou v nominaci reprezentace ČR do 16 let pro turnaj v Turecké Manise. Aegean Cup se koná od 14. do 23. ledna. Mezi náhradníky je záložník Marek Kodr.

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slávisté Oskar Fotr a Michal Pecháček jsou v nominaci reprezentace ČR do 16 let pro turnaj v Turecké Manise. Aegean Cup se koná od 14. do 23. ledna. Mezi náhradníky je záložník Marek Kodr.

Reprezentace U18 odcestovala na halový turnaj Granatkin Memorial do Petrohradu. V nominaci je slávista Nikolas Salašovič, do prvního zápasu proti Lotyšsku ale nezasáhl. Čeští mladíci zvítězili 2:0.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články