Klusáček Slavii věří | SK Slavia Praha
Více

Klusáček Slavii věří

Do Soluně vyrazili nejenom fotbalisté, ale také fanoušci. Jedním z nich je trenér naší juniorky Luděk Klusáček, který ve čtvrtek večer usedne do hlediště stadiónu Touba, což v překladu znamená „hrobka“. Že by nás měli Řekové pohřbít, si kouč nemyslí.
Do Soluně vyrazili nejenom fotbalisté, ale také fanoušci. Jedním z nich je trenér naší juniorky Luděk Klusáček, který ve čtvrtek večer usedne do hlediště stadiónu Touba, což v překladu znamená „hrobka“. Že by nás měli Řekové pohřbít, si kouč nemyslí. „Naši si začali věřit, hrají kombinačně a aktivně, což je nejdůležitější. Soupeře příliš neznám, ale viděl jsem je, když se utkali s Příbramí (Marila podlehla 1:6 venku, doma remizovala 2:2, pozn. red.). Doufám, že si vytvoříme příznivý výsledek pro odvetu,“ říká Klusáček.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články