Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen | SK Slavia Praha
Více

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

"Do Edenu se hrozně moc těšíme, je to pro nás vždycky svátek hrát na velkém stadionu. Věřím, že přijde spousta lidí, počasí má být už lepší než tento víkend, a tak věřím, že si to všichni společně užijeme, říká před velkým zápasem kapitánka žen Diana Bartovičová.

"Věřím, že kromě fotbalu je dokáže přilákat i bohatá fanzóna před naším zápasem, kdy se fanoušci mohou potkat na autogramiádě s hráči B-týmu. Spousta jídla, spousta atrakcí a v neposlední řadě určitě dobrý fotbal, upozorňuje na bohatý program ve fanzóně, který bude připraven pro všechny fanoušky před samotným zápasem žen.

"To, že můžeme podpořit malého Jáchyma a takovým způsobem pomoci, je to, co dělá fotbal krásným," kapitánka připomíná, že výtěžek z prodeje vstupenek půjde na šestiletého Jáchyma, který bude osobně na zápase přítomen.

Zápas proti Spartě začíná v sobotu od 15:00, přímý přenos nabídne O2 TV Sport. Další informace pro fanoušky naleznete na našich klubových kanálech. Slávisti, držte nám palce a přijďte fandit!

Aktuálně

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Parádní výkon. Plán? Pomoci týmu dobýt Letnou

4. 5. 2024
Mojmír Chytil svou čtrnáctou a patnáctou brankou v sezoně přispěl k drtivé výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Po zápase si pochvaloval předvedenou hru do ofenzivy i defenzivy, přiblížil situaci u efektní patičky a rozpovídal se také o situaci na čele ligové i střelecké tabulky.

Další články