Juniorka v 16:30 na Xaverově s Táborskem | SK Slavia Praha
Více

Juniorka v 16:30 na Xaverově s Táborskem

<p> Sl&aacute;vistick&aacute; juniorky přiv&iacute;t&aacute; v&nbsp;ponděl&iacute; od 16:30 na Xaverově T&aacute;borsko. Permanentk&aacute;ři maj&iacute; na utk&aacute;n&iacute; vstup tradičně zdarma.</p>

Kapitán juniporky Jan Mikula. Foto: Michal Býček.

PRAHA – Slávistické juniorce dnes pokračuje soutěž. V rámci 9. kola přivítají svěřenci trenéra Petrouše na Xaverově tým Táborska. Za Jihočechy by mohl naskočit Martin Voráček, který ještě loni působil v sešívaném. Vstupné je 40 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstup zdarma.

Junioři mají co napravovat, v minulém kole totiž prohráli v Brně 1:3 a v tabulce jim patří 10. příčka. Mají stejně jako Sparta 11 bodů. S letenským týmem se slávisté utkají přesně za týden v historicky prvním velkém derby juniorské ligy.

Přijďte tedy dnes slávistické mladíky v 16:30 povzbudit na Xaverov v utkání s Táborskem. Pokud nevíte, jak se do Horních Počernic dostat, podívejte se sem.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články